Category Archives: fashion

fashion life

I bought a velvet..

choker

portraetafmig

Jeg har købt en “velvet choker”og nu føler jeg mig så 90s! Haha, det er denne choker. Jeg købte også en velour kjole og en sort midi kjole, som jeg nok skal få taget et par billeder af snart.

Min uge har desværre været vildt .. dårlig. Jeg endte med at blive syg med feber og snot i hele fjæset. Heldigvis blev det godt til weekenden, som jeg har tilbragt med skønne mennesker, noget jeg virkelig har haft brug for. Følelsen af ikke at føle sig tilstrækkelig nok er frygtelig irriterende, men jeg er mere end tilstrækkelig. bum.

Nu vil jeg nyde resten af min søndag med afslapning efter jeg løb 10km i morges, jeg er blevet ret vild med at løbe. Eller nogle dage er lort, men i dag var jeg motiveret, dejligt.

Ha’ en skøn dag.

 

xx,
Nina

blog fashion life

NEW IN

shoppiiiing

 

1/VELOUR TOP – 2/ YAS BOMBER – 3/ SKJORTE KJOLE

Jeg har shoppet.. Måske lidt for meget på det sidste i forhold til, at vi også lige har brugt en formue i Ikea. (Ikea, som er elendige til at levere deres lort – mere om det en anden dag)

Jeg forelskede mig vildt meget i den blomsterede bomber fra Y.A.S. Den er perfekt fitting og passer så fint til meget af mit tøj. Jeg har lyst til, at have den på med alt. En dejlig statement bomber!

I fredags var jeg til sommerfest med min kærestes arbejde og havde bomber’en på samt velour toppen = perfekt kombo.
Toppen har en rigtig fin ryg, der går lidt ned, og så er den vildt behagelig og have på. Den koster kun 200kr, så det vil jeg sige er et kup! Den er pæn velour – og kan indgå i mange outfits.

Jeg kan desværre ikke finde skjortekjolen online, jeg købte den i vores lokale VILA butik. Den er super fin med et par hvide sneaks. Foruden disse ting har jeg købt massere af glitter sokker, dem kan jeg bare ikke få nok af. Forståeligt, ik?

Nå, der er vores årlige fest ude på arbejdet i aften, så det skal nok blive vildt fedt. Tema’et er superhelte, så jeg skal være en skurk, haha. Jeg skal være pingvinen fra Batman – håber, at der er nogle som fatter referencen.. Supergirl, havde nok være nemmere? Håber jeg husker og tage nogle billeder, så I kan se dem.

Ha’ en skøn weekend.

xx,
Nina

 

blog fashion outfits

Outfit: A black dress for everyday or party

blackdress3
backdress6
blackdress
blackdress2
blackdress4
blackdress5

Dress: ONLY – shoes: SELECTED FEMME – Lipstick: KOKO K KYLE COSMETICS – Leather jacket: SELECTED FEMME – BAG: SECOND FEMALE

Jeg fandt for lidt tid siden den perfekte sorte kjole til hverdag og evt. til en fest. Den sidder løst, har mellem lange ærmer og er blød. Den har sådan et crepe-stof. Jeg havde den på på arbejde en dag med hvide sneaks, hvilket også fungeret super fint. Den er fra ONLY, og jeg mener kun den kostede 220kr.. Jeg kan desværre ikke finde den på deres webshop eller bestsellers webshop, så jeg kan ikke dele et link. Den har faktisk også været lækker til sommeraftener, da den er sidder løst og er ultra dejlig let og have på. Godt køb. Det eneste minus er, at Ludwigs hvide kattehår elsker og sætte sig på den. Fnugrulle dress, that is.

Nu er 2 af mine ugers ferie jo gået. Suk. Men den sidste uge skal dælme også nydes. SÅ MEGET.

xx, God ferie eller weekend.

-x-

I recently bought the perfect black dress. Its light, good length and so perfect for an everyday look or a party look. I wore it with white sneaks to work and I think with these heels it would be great for a party look. I love this dress! It is from a brand called ONLY. Sadly, I cannot find this dress on their webshop, so I cannot share a link. Sigh,. 

blog fashion outfits

Outfit: Rainy rock


stripes4

stripes2

stripes5

stripes6Leather jacket x  SELECTEDFEMME / t shirt x Pieces / pants  x Asos / Shoes x SELECTED FEMME / Bag x Second Female

Det er så fantastisk med ferie. Jeg har de sidste dage bare været ude så meget så muligt for at nyde det skønne vejr. Tiden flyver afsted og pludselig er mine 3 ugers ferie jo ingenting, men sådan er livet. (Men jeg spiller stadig Eurojackpot på fredag, og kunne da godt finde de 500mio) I dag regner det, så det er første gang denne uge jeg har lange bukser på. T-shirten er fra Pieces, og jeg elsker den. Den er så blød at have på og koster kun 129kr. Jeg købte denne farve, og i farven nugget gold. De kan helt klart anbefales. Mine sko er også nye, de er så cool, jeg elsker den rå kant og den store spænde.  Jeg vil ud og shoppe lidt (mere) i dag.. ahem.

Ha’ en skøn dag!

xx,
Nina

-x- 

Its been the best weather lately, sunshine and happiness. However, today it’s rainy so I thought I’d pull on a rainy rock look with slim fit black jeans, a leather jacket and suede bag and a stripy t-shirt to spice it a bit up. The t-shirt is from Pieces and only costs 16,95€. I bought two color combos. Whoops! Have a nice day!

blog fashion mixed outfits

Outfit: Blue summer dress

bluedress3

bluedress4

bluedress

bluedress5

Dress: Soaked in Luxury 

ENDELIG kom der noget sommervejr. Jeg købte denne kjole for en måned siden, men der har ikke være lækkert vejr siden.. MEN nu kom solen. Det er så skønt. Jeg planlægger og prøve, og arbejde på en sommertan. Så her er lidt mere curvy fashion fra mig.  Ha’ en skøn dag, nu vil jeg besøge noget familie.

xx, Nina

-x-

Here is a summer outfit! Finally, the sun has been showing in Denmark. I’ve bought this dress about a month ago, but the weather has sucked ever since and I think this blue dress needs sunshine.  So I hope you like my curvy summer look. 

blog fashion outfits

Outfit: Pinafore

denimoutfit4T-shirt: SELECTED FEMME  / PINAFORE: ASOS /SHOES: Addidas (alike) /  SOCKS: VERO MODA 

Trods det manglende sommervejr, ville jeg prøve min nye pinafore fra asos. Jeg har muligvis købt den i en størrelse for stor, da jeg er den største størrelses pessimist ever. Jeg elsker dog længden, så jeg tror jeg vil se om jeg kan sy den lidt ind. Jeg synes den giver et “schoolgirl” agtigt look – på den gode måde, ikke sexy britney ala baby baby. Anyway, jeg har ferie = ingen arbejde i dag, YES YES. Ha’ det skønt.

xx,
Nina

denimoutfit2

denimoutfit3denimoutfit6

outfit_denim

-x-

I wanted to try my new pinafore from asos. I might have bought it in a size too big, so I think I’m gonna see if i can sow it in a bit. I love the summer feel it gives. The weather in Denmark, however, is not at all summerish. It’s cold and raining – it sucks! I hope it will be more sunny soon, please, oh please. 

blog fashion life shopping

i might possibly maybe have been online shopping..

asos1/ Reebook sneaks 500kr – 2/ High waisted jeans 125kr  – 3/ Denim pinafore 110kr

 

Kender I det, man bare liiiige kommer til at bruge halvanden time på asos, hvor man baaaare kigger.. Du ved, klikker tøj i “saved items”, leder efter de bedste styles. Det gjorde jeg i går, og så kom jeg muligvis til at bestille de ovenstående 3 ting hjem.

Jeg glæder mig sådan til at få tingene hjem. Jeg kan mærke, at jeg kommer til at elske de sneaks. De har den perfekte farve. Jeg har haft kjolen i mine “saved items” i langtid – så blev nød til at købe den nu, hvor den kostede 110kr. Jeg håber den sidder godt. Kom nu tøj, kom nu! Herunder er et par andre ting, som jeg smed i mine saved items.

asos2

4/ off shoulder kjole  – 5/ cold shoulder dress  – 6/ slim mom jeans – 7/ Cami top –  8/ ballet flats – 9/ denim jacket – 10/ glitter socks

-x-

Yesterday, I thought “I will just look at all the pretty things on asos and add items to “saved items””. Oh well, I added a bunch of cool stuff, but I ended up buying the first 3 items, whoooops. I shop way too much.. I’m really in love with those black ballet flats, though. So cute. Could go with so many outfits!

blog fashion Inspiration

5 Cool highstreet prints under 350kr

prints

1 . Sommerkjole 299kr – 2. Shorts 340kr – 3. off shoulder dress 199kr – 4. off shoulder blouse 179kr – 5. kimono 179kr

 

Selvom vejret lige nu ikke er det bedste betyder det ikke, at sommergarderoben ikke snart skal opdateres. Jeg får altid lyst til at købe printede styles til sommer. Så her er fem bud på cool prints til en fair pris! I dag er online shopping vejr.

Jeg er virkelig vild med kjolen fra Zara, nr.1. Den er tilpas pangfarvet! Hvis jeg havde benene til det, synes jeg virkelig de højtaljede shorts kunne være fin med en hvid t-shirt og en cool attitude. Glæder I jer til bedre vejr igen? Og luftige kjoler? DET GØR JEG!

Go’ lørdag!

blog fashion Inspiration photography

nordic beauty

Her kommer lidt flere billeder fra den teaser, jeg viste sidst. Serien er tænkt til at have et nordisk cool look med fokus på accessories. Jeg håber I kan lide dem. Jeg er selv meget tilfreds, og havde en fest med at lave disse. Selvom vejret er gråt og kedeligt, kan man godt lave noget lækkert. Man behøver ikke sol sol sol, selvom det også er virkelig skønt.

Modellen er Pernille Redke fra Le Mangement og make up/hair er Susanne Marxen fra BeautyStudiet.

blog fashion life mixed

In my saved items!

 

savedforlater1. 266kr – 2. 479kr – 3. 288kr – 4. 340kr – 5. 289kr – 6. 255kr

Jeg elsker og sidde og glo på tøj på asos, det er til tider en lidt dyr hobby. Jeg har dog virkelig fået en vane med at trykke “save for later”. Jeg tænkte, at jeg ville dele lidt af det, som jeg har trykket “save for later” til. Det overraskede mig, hvor meget blåt jeg ubevidst har trykket på. Men jeg elsker blå & denim! Jeg overvejer virkelig nr. 5, jeg synes kjolen har et supet fint snit, jeg tror ville klæde mig.  Bruger I også asos på denne måde?

Go’ lørdag! Jeg skal til frisøren om lidt, og håber ikke jeg går grædende hårløs derfra.