Category Archives: health

food health life

Opskrift: (sundere) Bananvafler


img_8806Jeg elsker bananvafler. De er min absolut favorit morgenmad – og de holder mig mæt i lang tid. De er faktisk utrolige simple og lave – og smager helt fantastisk. Der er fri leg med toppings, så det ikke behøver være helt ens hver dag.

img_9317

Du skal bruge: 

Til cirka 2:
1 Banan
1 æg
2 dl havregryn
Krydderier efter dit valg – jeg bruger ofte kanel.
+ en sjat mælk/mandelmælk
1 vaffeljern

img_8535Jeg blender det hele sammen i min blender, lidt smørelse på vaffeljernet, og hælder man det ellers bare i og voilá, så er der lækker morgenmad eller en god snack.
Sørg gerne for at vaffeljernet er helt varmt inden du hælder dejen i. Jeg plejer og lave tripple portion, hælde resten af dejen i en lukket beholder, og så lave vaflerne i løbet af ugen.

Dét er nemmere end bananpandekager, da man bare hælder det i vaffeljernet, ikke noget med at vende. Jeg har leget til med dejen, og fyldt blåbær i dejen – eller flere æggehvider. Denne opskrift er en fin base, som du kan lege med.

Enjoy!

xx,
Nina

blog health life

Om at være sur på træning

fullsizerenderJeg er som nævnt i tidligere indlæg i gang med at følge Anne Bechs  “fit på 100 dage” træningsprogram (ikke kostplan), og nu er jeg over halvvejs. Jeg har kunne krydsedag 55 af, så nu er der jo “kun” 45 dage tilbage. Tjuhuu.

Jeg har den sidste uge været i dårligt humør, og træning har været demotiverende. Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, det er bare “mega fedt”, men det er dét slet ikke. Det er pisse hårdt – nogle gange mest mentalt. Jeg føler, at jeg skal planlægge hver uge nøje i forhold til arbejde, træning, veninder, familie, kærestetid osv. Sådan en uge går dæleme hurtigt.

Lige nu er jeg i gang med “power for hele kroppen”, jeg mangler heldigvis kun 2 gange mere af den træning inden, at jeg skal starte på cyklus 2 igen. For hulan det program trækker tænder ud – og det er faktisk slet ikke sjovt. Træning skal være sjovt – og det er cyklus 5 bestemt ikke – i det mindste ikke i mine øjne.

Jeg følger ikke kostplanen – så havde jeg sikkert tabt mange kilo, men jeg har kun tabt 2,5kg. Dog kan jeg tydeligt se forskel på billedet fra dag 1 og billedet fra dag 50. Men dem er jeg ikke klar til at dele. Og folk er lidt efter mig med kost, selvom jeg faktisk spiser rimeligt sundt.

Men jeg kæmper videre og håber snart, at jeg synes træning er sjovt igen. Jeg træner trods alt lige pt 5-6gange i ugen. Dét er mange dage på en uge og være demotiveret.

Øv. Ikke noget glansbillede her!

 

blog health life

Smoothie craze

smoothieamoks

smoothies2

Hele sidste uge drak jeg smoothie til morgenmad, og min mave har været så glad for mig. Jeg har haft et super energi niveau, så det er klart noget, at jeg vil prøve og forsætte med.

Jeg er dog ved, at være træt af at have vandflasker med.. Så jeg fik købt nogle flottere flasker, at hælde mine smoothies over i. Den lille fine og den store praktiske. Den lille er fra House Doctor og kostede 30kr – og den store kan have 700ml i og kostede 50kr. Jeg tror, at jeg bliver rigtigt glade for dem. Er der nogle bestemte flasker I kan anbefale?

-x-

I’ve been making smoothies for breakfast all last week and my tummy has been so happy with me. I want to continue the good habit, but I just poured it in old water bottles and it was kinda annoying. So I decided to go buy some nice bottles. The first one is mostly just pretty not so practical and the other one is pratical and large. smoothie time, now!

blog health life

I’m hungry: less meat.

 

 

 

Jeg er sulten, men for doven til at lave mad. Story of my life. Så jeg sidder og savler over overstående opskrifter, mums. Links til opskrifterne findes ved at trykke på billederne.
Jeg er pt. meget inspireret af Freelee The Banana Girl, som lever på en high carb vegan diet – og har en fantastisk krop. Den bryder alt, som vi pt. hører i medierne low carb high fat – stenalderkost = massere af kød. Her er det frugt i spandevis med fokus på massere af kulhydrater til at holde kroppen i gang. Meget inspirerende, det vender lidt alt på hovedet – og virker på mange måder meget mere holdbart end sulte sulte sulte, jeg synes fandme det er noget fis… Men jeg ved sku’ ikke om jeg er klar på at blive veganer.. Men jeg prøver og spise mindre kød og mere grønt – og det er gået ret godt de sidste 3 dage, i dag tog jeg dog lidt fisk til frokost. Anyway! Go’ tirsdag.
-x-

IM SO HUNGRY! Here are some vegan/vegetarian recipes. I’m trying to cut out the crazy amount of meat I eat. Just less. More vegetables and fruit! 

blog health shopping

Work out Clothing cravings

blogshopping

Nike outfit:
1. Nike Shape Print – 2. Nike Epic Run Printed- 3. Nike Free III Printed 

Addias Outfit:
4. Stella McCartney for Addidas Women’s essentials studded tank – 5. Women’s Studio Pure seamless tightsn – 6. Stella McCartney for Addidas Tucana Packaway shoes

New Balance items:
7. Hedi Klum for New Balance Workout tank – 8. The Tenderly Obsessive bra – 9. New Balance 550 Shoes

Jeg er pt. i en lille trænignspause/jeg-skal-lige-have-fornyet-medlemskabet fordi det er dyrt.. Men der er intet bedre motivation end nyt træningstøj, som for en til at føle sig pænere, når man sveder og ellers ser klam ud. Man kan godt kalde mig lidt konservativ, når det kommer til træningsbukser. De skal helst være sorte eller mørke grå, da mine lår simpelthen bare ikke gør sig godt i pangfarver. Øv jeg kunne godt bruge et par nye sneaks til hverdag dog.

//I found some workout items I love. I’m currently not working out because I need to renew my membership, bohoo expensive shit! anyway, here is a little motivation to get to the gym – new clothes!! 

blog food health life

Good morning, love.

goodmornings

goodmornings2

 

Godmorgen! Er der nogen bedre start på en morgen end en smoothie og en omelet? I don’t think so! Især ikke når den blev spist på terrassen!
Nu er det weekend – og det betyder nok ikke helt så meget, som i hverdagen, man glemmer helt dagene når det er ferie, men jojo kalenderen siger fredag i dag – så jeg kaster lidt weekendskærlig alligevel. Har I nogle lækre weekendsplaner? Jeg skal grille samt bade i pool i aften og til en savnet venindes fødselsdag lørdag – og afslapnings søndag med lidt træning. Det er en god weekend i mine øjne!

Hvis I vil have 5 små tips om fotografering fra mig, så tjek mit gæsteindlæg hos fashionnursing.dk

Hav det skønt!

//Goodmorning! Is there a better start to a day than a nice smoothie and a omelet? I don’t think so! Now its weekend and I have fun barbecue pool plans tonight and i’m going to a birthday saturday! How are you spending your weekend? 

food health life

Iskaffe, yum!

iskaffe

 

Mhmm, er der noget en iskaffe om sommeren, nej vel? Det eneste minus ved iskaffe (i hvert fald Starbucks versionen) er der er så mange kalorier i. Jeg faldt over den smukke Mie fra Wewonders opskrift, som indeholder vand, kaffe, mælk og frossen banan! Og den smager intet mindre end fantastisk! Frossen banan er virkelig et mirakelmiddel, som også kan blendes til en slags is. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg laver den iskaffe! Så husk altid og have nogle skåret bananer i fryseren til den søde tand eller til en dejlig kop iskaffe!

//I made iced coffe from this recipe from wewonder and its soo good!

food health life

Mother’s day!

icedtea2

icedtea

icedtea3

Til mors dag i går, havde jeg min mor, stedfar og søster på besøg. Vi fejrede morsdag, men fik også sat hegn op på terrassen, så naboer ikke sætter sig der – når de holder fest igen. Jeg havde lavet strawberry cheesecake, hvor jeg desværre fik lavet bærblandingen lidt for tynd, så det måtte man hælde over når man havde taget et stykke – men smagen fejlede intet! Derudover lavede jeg 2 slags hjemmedelavet iste – en med vaniljesmag og en med smagen fra min yndlings te “Pukka Love”, det var også den, jeg følte blev bedst. Så i går var en hyggelig dag. Nu skal jeg bare tilbage efter en friweekend – og i gang med den eksamen igen. Havde I også en god morsdag?

//Yesterday for Mother’s day I had my mother, stepfather and sister at my place to my homemade strawberry cheesecake and two kinds of homemade iced-tea. One with a vanilla flavour and another with my fave tea flavour “Pukka Love”. Did you guys have a great mother’s day?

fashion health music

Just fucking do it!

Træningen går rigtigt godt! Jeg er super motiveret, og glæder mig lige frem nogle dage til og træne. Især holdtræning, det er godt.
De hold jeg melder mig til er Sh’bam tirsdag & lørdag, Bodyjam Mandag og Piloxing torsdag. Så er der en masse cardio, mens piloxing styrker og giver lækre lange muskler med pilates øvelser. Ellers træner jeg selv i fitness, hvor jeg går i gennem diverse maskiner. I denne uge har jeg trænet Sh’bam tirsdag, styrke-træning onsdag plus lidt cardio, torsdag piloxing og fredag styrketræning i fitness og i morgen står den på Sh’bam igen. Så tillader jeg dog, at holde fri søndag, efter træning 5 dage i streg – det kan godt mærkes i benene. Men jeg kan allerede selv se en lille forskel, men der går lidt tid inden – og der skal ske mere – inden jeg viser jeg det! Nu har jeg jo også været meldt ind siden november, men det er først her i januar, at jeg virkelig har fået blod på fitness-tanden. Har mindre blod på spise-sundt-tanden, men arbejder hårdt på det. Jeg har i dag købt nye sko –  Nike Free Traning  – de er så lette. Jeg kan ikke vente med at prøve dem i morgen til Sh’bam! De sko jeg trænede i før var løbesko og alt for tunge til dansehold – og ikke mindst 3-4år gamle, ups! Så i dag smed jeg 600kr efter skoene (havde gavekort på 300kr) – det er en god investering selvom kontoen denne måned bliver tømt hurtigt, da en anden stor ting, jeg har sparet op til længe skal købes. (venter bare på den kommer hjem til butikken).  I får lige min pt. yndlings træningssang, jaja, jeg træner helst til vild dubsteb eller festmusik. God weekend babes!

//The fitness is going to well. I’m super motivated to exercise! I’ve been working out 4 days in a row this week and I’m working out tomorrow, too. In my new shoes Nike Free training! YAY. Have a nice weekend! Here is my fave work out song right now.

health life

Det med sundhed

 
Billeder fra træning, beklager  toilettet, men jeg træner alene, så kunne ikke få nogle til at tage et trænings billede.

AP Pension har lanceret et magasin kaldet ’Vinterliv’, der handler om kost, motion og psyke. Jeg blev præsenteret for det og er positivt overrasket. Jeg er pt. selv i gang med og ændre min livsstil og være sundere, så alle tips og gratismagasiner byder jeg velkommen.
Jeg læste i gennem magasinet, hvor der lå en youtube-video med diætisten Majbritt Louring Engell, som snakker om den gode morgenmad, hvordan havregryn kan være usundt. Jeg har i langtid spist havregryn med rosiner på, men her fandt jeg ud af sådan et måltid hurtigt kan komme op på 700kcl og faktisk ikke mætter længe! Hun anbefaler i stedet skyr med mandler og lidt bær på, hvilket jeg fremover vil til at indføre om morgenen.

 Magasinet indeholder derudover nogle opskrifter, hvilket jeg altid byder velkommen, det er altid god inspiration. Nogle gange synes jeg det er svært og vide, hvad der lige er sundt, og hvad der nu pludselig ikke er sundt, men så må man jo læse og se, hvad eksperterne siger.  Bladet indeholder bl.a. også tips til træning. Jeg har de sidste 4 dage trænet, hver anden dag med cardio og de andre dage med styrketræning.  ’Vinterliv’ skriver nemlig også, at det vigtigt man varierer sin træning, som er noget af det jeg prøvet på. Løbeturen er nemlig ikke nok, da overkroppen ikke bliver udfordret tilstrækkeligt. Jeg synes virkelig nogle gange, at det kan være en sundhedslabyrint, det er svært og finde ud af hvad, der er sundt, og hvad der ikke er. Jeg er stadig ret forbavset over havregrynet – umiddelbart tænker jeg, gælder det også for havregrød? Så har man gået og troet noget hele sit liv..

VIND: I magasinet kan I  vinde et gavekort a 1000kr eller en opskriftsbog af Nicoklai Kirk og Mikkel Maarbjerg ved at trykke her og besvare et spørgsmål.  Hvem kan ikke bruge 1000kr her i januar, jeg kan i hvert fald godt! (P.S. jeg har vundet noget lækkert, som jeg kan vise jer i morgen)

Sponsoret indlæg