Category Archives: blog

blog

Jeg lever endnu

 

Hej,

Sikke en stilhed, der er kommet over bloggen endnu engang. Jeg har i den senere tid tænkt meget over bloggen – og at jeg gerne vil ændre opbygningen. Jeg går og fumler lidt med et nyt navn (gisp!) og et nyt lækkert udseende.  Jeg savner ufatteligt meget, at dele oplevelser, fund og projekter med jer (hvis I stadig findes).  Jeg regner med stærkt at komme igen. Jeg har ferie i påsken og satser stærkt på, at få ordentlig gang i projekt “forbedret blog”.

I hører fra mig snart, og det bliver dæleme lækkert. Det lover jeg.

Ha’ den skønt!

xx,
Nina

blog life

Det, vi taler om

24syv_detvitalerom_hires_widecrop

_dsc1020-copy

 

En af mine favorit ting at lave i weekenden er at lytte til “Det, vi taler om“, mens jeg laver noget på kontoret, i stuen eller lignende. Jeg elsker det program. Hvis I ikke allerede kender til det, er det et radioprogram, der kører hver fredag på radio24syv. De kalder selv programmet “Danmarks bedste sladdermagasin”, og jeg synes det er fantastisk underholdende. Man bliver både informeret om ugens begivenheder og få en masse sjove inputs og holdninger til dem.

Det har fået lidt kritik for ikke at gå i dybden, men det er et sladdermagasin ikke deadline eller lignende. Vi har opsagt vores TV, så jeg får ikke altid fulgt med I, hvad der sker på TV, så er det dejligt bl.a. at lytte til denne podcast. Der er spændende mennesker med som medværter, der byder ind med deres holdninger, hvori de ofte langtfra er enige om emnerne. Jeg elsker det!

Hvis I ligesom mig elsker lidt sjov sladder og blive underholdt, så prøv og lyt til et af programmerne. I dag lyttede min kæreste og jeg til det, mens vi kørte hjem til hans familie, deeeejlig køretur.

Ha’ en skøn weekend.

XX,
Nina

blog Inspiration

How to set a table

Nu har man vel fået hus – og jeg får flere og flere skønne gæster til aften, så tænkte jeg, at det kunne være lækkert og få lidt inspiration til en flot borddækning.  Jeg får nemlig 3 skønne tøser på besøg i morgen.

Mit nye spisebord er desværre ikke færdigt endnu, men jeg glæder mig. Min stedfar er ved at lave et 2 meter langt sildebensparket bord i eg. Men nu er han taget på ferie, så engang i november er det nok færdigt, håber jeg!

Her er lidt smuk inspiration: 
(husk, der er link til kilden, når man klikker på billedet) 

Nu må vi se, det bliver nok ikke så vildt i morgen, men jeg skal holde juleaften i år, så dér skal jeg vist nok lige give den gas med borddækning!

xx,
nina

blog illustration

I made funny bathroom posters!

Mock-up – Poster

Mock-up – Poster

Mock-up – Poster

Jeg fik sat en A3 ramme op horisontalt i går for at dække over nogle grimme fliser på badeværelset, genial billig løsning. (Vi har nogle dejlige retro palme mosaikker på badeværelset, altså ikke retro på den fede måde)

Nu mangler jeg bare liiiige at sætte noget i den. Jeg satte mig for i går at lave nogle sjove posters til toilettet. Jeg synes selv, at jeg er ret så sjov, haha. Hvis folk har lyst kan jeg lave et download link til jer.

Hvilken skal jeg vælge? Jeg er overvejer virkelig den øverste eller måske rainbow & unicorns.. Hmm.. Store beslutninger.. Tror jeg printer dem alle 3 og ser, hvad der set bedst ud i rummet.

Go’ mandag!

xx,
Nina

blog Inspiration

Hang it pretty

prettyhangingthing

Min søster er så forbandet kreativ og skøn. I indflyttergave kom hun med dette smukke ophæng, som jeg muligvis har plaget hende om i indflyttergave. De flotte potter er overalt på skønne pinterest, men jeg har ikke selv haft overskud til at lave en. Jeg har fundet en guide, hvis I skulle føle for et fedt DIY projekt.

Der er uendelig mange måder man kan gøre det på, se lidt inspiration herunder:

Men man kan også købe sig fra nogle flotte ophæng, her er 3 eksempler:

3bud

1/ Pif Paf Puf – 2/ Plant Hanger Medium – 3/ Hængepotte

beauty blog life

TESTING: Eco Masters Dermaroller

testing1

Jeg har fået lov til at prøve og teste Eco Masters Dermaroller. Jeg har set billeder af disse dermarollers flere steder og læst flere gode oplevelser med dem, så da jeg fik muligheden for at teste sådan en, sagde jeg pænt ja tak.

Dermarolleren er et middel til behandling af bumser og akne, som er designet til at reducere arvæv, tegn på alderdom, strækmærker og solskader. Den forstærker blodcirkulationen og dermed gør at huden hurtigere kan reparere sig selv naturligt. Jeg har døjet med uren hud lige siden jeg blev teenager. Nu er jeg 23 og ved at være godt træt af det. Jeg er begyndt at drikke meget mere vand, hvilket har gjort vidundere for min hud, men der skal vist mere til.

Jeg har testet dette produkt denne uge, og synes så småt jeg kan begynde og se ændringer i huden. Måden man bruger dermarolleren på er, at man forsigtigt ruller den over huden 4 gange vertikalt, 4 gange horisontalt, 4 gang diagonalt til venstre og 4 gange diagonalt til højre. Det kan godt mærkes, bevares det er små nåle, så det kan godt stikke.  Jeg glæder mig til at se forskellen efter 1 måned, da jeg allerede nu kan se en forskel på min hage, som kan være ramt til tider.

 

Produktet er fra Shytobuy.dk, som er en webshop, der specialisere sig i behandlingsmetoder som kan være pinlige eller et følsomt emne. Jeg synes det er helt genialt. Der er da ikke noget mere frygteligt, end at skulle gå til en kasse med et produkt man synes er pinligt. Jeg havde engang et graviditets-scare, og synes det var død pinligt at gå ned og købe sådan en test. Eller er det bare mig?

Et tip er, at handle ind i butikker med selv tjek ud – ellers kan man handle på denne webshop.

Glædelig pinlig shopping!
xx,
Nina

*Produktet er sponsoreret af shytobuy.dk 

testing2

testing3

blog life

FINALLY, got the housekeys!

img_9328
img_9290
img_9317
img_9335
img_9336
img_9337
img_9338
img_9339Endelig kom dagen, hvor vi overtog vores lille hus. Vi fik nøglerne i lørdags, og så stod den ellers på at samle vores nye møbler. Vi havde familie i huset, og alle hjalp med at få sat lys op og samlet uendeligt mange ting. Så fik vi flyttepizza, det virker som noget, man bare skal have.

Vi havde begge taget hele ugen fri. Vi havde hyret flyttemænd, da vi ikke kunne overskue tanken om at flytte ned fra 3.sal. Det har været den bedste beslutning, nogensinde. Det tog 3 timer, så var alt flyttet ind i det nye hus.

Hele ugen har stået på at på pakket ud, samle møbler, få hjælp af sød familie og hygge. Nu, fredag, har vi endelig pakket alle flyttekasser ud. Vi mangler at få gjort lidt ting, men ellers begynder det sgu’ at ligne noget. Jeg har samlet lidt billeder ovenover.

Ludwig har synes, at det hele var en anelse forstyrrende, men jeg er sikker på, at han kommer til at elske at bo på jorden. Han er vild med at ligge i de nye vinduer – og har allerede væltet den første potte. #catownerlife

Jeg vil nyde min sidste fridag med noget shopping til huset. Go’ weekend.
xx, Nina
-x-

blog fashion life

NEW IN

shoppiiiing

 

1/VELOUR TOP – 2/ YAS BOMBER – 3/ SKJORTE KJOLE

Jeg har shoppet.. Måske lidt for meget på det sidste i forhold til, at vi også lige har brugt en formue i Ikea. (Ikea, som er elendige til at levere deres lort – mere om det en anden dag)

Jeg forelskede mig vildt meget i den blomsterede bomber fra Y.A.S. Den er perfekt fitting og passer så fint til meget af mit tøj. Jeg har lyst til, at have den på med alt. En dejlig statement bomber!

I fredags var jeg til sommerfest med min kærestes arbejde og havde bomber’en på samt velour toppen = perfekt kombo.
Toppen har en rigtig fin ryg, der går lidt ned, og så er den vildt behagelig og have på. Den koster kun 200kr, så det vil jeg sige er et kup! Den er pæn velour – og kan indgå i mange outfits.

Jeg kan desværre ikke finde skjortekjolen online, jeg købte den i vores lokale VILA butik. Den er super fin med et par hvide sneaks. Foruden disse ting har jeg købt massere af glitter sokker, dem kan jeg bare ikke få nok af. Forståeligt, ik?

Nå, der er vores årlige fest ude på arbejdet i aften, så det skal nok blive vildt fedt. Tema’et er superhelte, så jeg skal være en skurk, haha. Jeg skal være pingvinen fra Batman – håber, at der er nogle som fatter referencen.. Supergirl, havde nok være nemmere? Håber jeg husker og tage nogle billeder, så I kan se dem.

Ha’ en skøn weekend.

xx,
Nina

 

blog health life

Om at være sur på træning

fullsizerenderJeg er som nævnt i tidligere indlæg i gang med at følge Anne Bechs  “fit på 100 dage” træningsprogram (ikke kostplan), og nu er jeg over halvvejs. Jeg har kunne krydsedag 55 af, så nu er der jo “kun” 45 dage tilbage. Tjuhuu.

Jeg har den sidste uge været i dårligt humør, og træning har været demotiverende. Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, det er bare “mega fedt”, men det er dét slet ikke. Det er pisse hårdt – nogle gange mest mentalt. Jeg føler, at jeg skal planlægge hver uge nøje i forhold til arbejde, træning, veninder, familie, kærestetid osv. Sådan en uge går dæleme hurtigt.

Lige nu er jeg i gang med “power for hele kroppen”, jeg mangler heldigvis kun 2 gange mere af den træning inden, at jeg skal starte på cyklus 2 igen. For hulan det program trækker tænder ud – og det er faktisk slet ikke sjovt. Træning skal være sjovt – og det er cyklus 5 bestemt ikke – i det mindste ikke i mine øjne.

Jeg følger ikke kostplanen – så havde jeg sikkert tabt mange kilo, men jeg har kun tabt 2,5kg. Dog kan jeg tydeligt se forskel på billedet fra dag 1 og billedet fra dag 50. Men dem er jeg ikke klar til at dele. Og folk er lidt efter mig med kost, selvom jeg faktisk spiser rimeligt sundt.

Men jeg kæmper videre og håber snart, at jeg synes træning er sjovt igen. Jeg træner trods alt lige pt 5-6gange i ugen. Dét er mange dage på en uge og være demotiveret.

Øv. Ikke noget glansbillede her!

 

blog

Filosofiske fredag 22

haha

 

Endelig. Nu kommer, der et nyt indlæg til filosofiske fredag – jeg ved jo I har ventet i spænding.. Eller noget.

Disclaimer: jeg har ikke forstand på filosofi, dette er blot daligdags spørgsmål, som jeg deler med jer.

 

1/ Hvorfor er det en synd at spise gluten? Det er jo nærmest, som at sige man er ryger. #Stopglutenshaming.

 

2/ Hvorfor skal andre blande sig i ens kost? Når man pludselig erklærer, at man prøver og ændre sine træningsvaner og blive sundere, er det åbenbart pludselig helt I orden og kommenterer på alt, hvad jeg putter i min mund. Jeg har ikke spurgt om råd – og kig lige indad først. #mindyourownbuisness

3/ Hvorfor går tiden så forbandet stærkt? Mine uger flyver afsted og pludselig er der gået 3-4 uger siden at jeg sidst så en bestemt veninde.

4/ Hvorfor får man ondt i fødderne af at gå i høje sko? Av, jeg vælger altid de dummeste dage og have høje sko på, hvor jeg ender med at skulle løbe rundt.. Stakkels fusser…

5/ Hvorfor er vejret så bøvlet lige pt? Så er det varmt, så er det koldt, så regner det. Hvad skal jeg tage på, altså?

6/ Hvorfor er senge så forbandet dyre? Vi skal købe en ny seng til huset – og hold nu op. Du blinker jo nærmest og så har du brugt 10.000kr.