Category Archives: Inspiration

blog Inspiration

How to set a table

Nu har man vel fået hus – og jeg får flere og flere skønne gæster til aften, så tænkte jeg, at det kunne være lækkert og få lidt inspiration til en flot borddækning.  Jeg får nemlig 3 skønne tøser på besøg i morgen.

Mit nye spisebord er desværre ikke færdigt endnu, men jeg glæder mig. Min stedfar er ved at lave et 2 meter langt sildebensparket bord i eg. Men nu er han taget på ferie, så engang i november er det nok færdigt, håber jeg!

Her er lidt smuk inspiration: 
(husk, der er link til kilden, når man klikker på billedet) 

Nu må vi se, det bliver nok ikke så vildt i morgen, men jeg skal holde juleaften i år, så dér skal jeg vist nok lige give den gas med borddækning!

xx,
nina

blog Inspiration

Hang it pretty

prettyhangingthing

Min søster er så forbandet kreativ og skøn. I indflyttergave kom hun med dette smukke ophæng, som jeg muligvis har plaget hende om i indflyttergave. De flotte potter er overalt på skønne pinterest, men jeg har ikke selv haft overskud til at lave en. Jeg har fundet en guide, hvis I skulle føle for et fedt DIY projekt.

Der er uendelig mange måder man kan gøre det på, se lidt inspiration herunder:

Men man kan også købe sig fra nogle flotte ophæng, her er 3 eksempler:

3bud

1/ Pif Paf Puf – 2/ Plant Hanger Medium – 3/ Hængepotte

beauty Inspiration

Put some color on your walls


Om en måned står vi med nøglen til vores hus. Det bliver så spændende!

Jeg overvejer meget stærkt, at male nogle af væggene i en farve, men hvilken farve? Jeg er fuldstændig forelsket i det grønne farve sammen med det helt sarte dusede lyserøde udtryk. Jeg synes virkelig også det ser lækkert ud, når det er tone i tone. Blå sofa, anden tone blå væg.

Vi har købt en lysegrå sofa lidt i farven, som sofaen på sidste billede. Det er også lækkert med grå, men jeg er virkelig vild med en duset grøn. Det er virkelig også lækkert, når der er struktur i malingen, som på billedet i soveværelset med med den runde lampe. Jeg tænker, at jeg må vente og se, hvordan det hele bliver indrettet inden jeg 100% beslutter mig for en farve.

Hvad synes I er lækrest?

xx,
Nina

blog Inspiration

Inspiration: Soveværelse i det nye hus

bedroom

 

Soveværelset i vores nuværende lejlighed er ret så kedelig. Jeg vil gerne skabe en lys, lækker og hyggelig stemning i soveværelset i vores nye hus. Jeg kunne godt tænke mig en salgs sengegavl til vores seng. Jeg er fuldkommen vild med løsningen på billede nr 1, det ser virkelig lækkert ud. Hvis jeg var lidt mere ferm med værktøjskassen kunne det være et fedt projekt, engang. Jeg har herunder samlet nogle kreative og smukke løsninger på sengegavle. Jeg håber I kan blive lige så inspireret af det, som jeg bliver. Jeg er pt. pinterest-dronning. Kald mig pinteresEREN. In it to pin it, tøhø.

bedroom2

blog fashion Inspiration

5 Cool highstreet prints under 350kr

prints

1 . Sommerkjole 299kr – 2. Shorts 340kr – 3. off shoulder dress 199kr – 4. off shoulder blouse 179kr – 5. kimono 179kr

 

Selvom vejret lige nu ikke er det bedste betyder det ikke, at sommergarderoben ikke snart skal opdateres. Jeg får altid lyst til at købe printede styles til sommer. Så her er fem bud på cool prints til en fair pris! I dag er online shopping vejr.

Jeg er virkelig vild med kjolen fra Zara, nr.1. Den er tilpas pangfarvet! Hvis jeg havde benene til det, synes jeg virkelig de højtaljede shorts kunne være fin med en hvid t-shirt og en cool attitude. Glæder I jer til bedre vejr igen? Og luftige kjoler? DET GØR JEG!

Go’ lørdag!

blog Inspiration life

AANDERSSON

scandinavianceramics aanderson

Jeg sad forleden og kiggede på pinterest for at finde inspiration til nogle billeder, men endte i stedet for med at sidde og beundre dette amerikanske keramiker brand, som er dybt fascineret af skandinavisk æstetik. Brandet hedder AANDERSSON

Jeg er vild med hvordan de dekonstruere, hvordan keramik skal se ud. Simpelt med et twist. Jeg synes virkelig det er smukt, simpelt og genialt. Mange af produkterne er desværre udsolgt, så man skal skrive til op til deres nyhedsbrev. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at få fingrene i et par af kopperne. ÅRH, hvor det altså bare smukt!!

blog fashion Inspiration photography

nordic beauty

Her kommer lidt flere billeder fra den teaser, jeg viste sidst. Serien er tænkt til at have et nordisk cool look med fokus på accessories. Jeg håber I kan lide dem. Jeg er selv meget tilfreds, og havde en fest med at lave disse. Selvom vejret er gråt og kedeligt, kan man godt lave noget lækkert. Man behøver ikke sol sol sol, selvom det også er virkelig skønt.

Modellen er Pernille Redke fra Le Mangement og make up/hair er Susanne Marxen fra BeautyStudiet.

blog Inspiration

julegave ønsker inspiration

By Rønhoff1. house doctor magasinholder – 2. broste bord –  3. house doctor block tæppe – 4. House Doctor Hylde – 5. Broste Taburet

Jeg sad forleden, og prøvede og lave min ønskeseddel færdig og nogle gange synes jeg faktisk, at det kan være ret svært og lave gode ønsker. Som regel synes jeg det er fedt, at ønske sig ting man ikke bare lige får købt selv, som f.eks. det mega lækre bord fra Broste. Men man skal jo også huske og prisvariere ens ønskeseddel, så der både er noget dyrt og mindre dyrt – det er altså en kunst, at lave sådan en ønskeseddel.

Jeg kigger selv på inspiration på nettet, så tænkte, at jeg også ville dele et par bolig ønsker med jer!Pprodukterne er primært fra Broste & House Doctor, som laver en masse fine produkter se flere her. Jeg synes også Broste laver nogle fede ting, som også er industrielle, ligesom taburetten. Jeg kunne lige se den stå med en stor grønplante på med tæppet under i et hyggeligt hjørne. I kan tjekke flere industrielle produkter ud her.

Untitled-1 copy

blog Inspiration life

five tips for spreading joy!

 


Et lille indlæg med fem tips til, hvordan du kan sprede glæde – og så måske gøre en anden person lige lidt ekstra glad på en kold efterårsdag.

1. Skriv et brev i hånden – eller send et kort med POSTEN til en sød person. Det behøver ikke være en roman, men bare et par søde ord. (Hent til fordel postdanmarks app, så skal du ikke lede efter steder, der stadig forhandler firmærker) / Alternativt skriv små noter til folk.

2. Husk og smil – selv til dem, du ikke kender. Især de søde mennesker, der sidder ved kasserne i supermarkedet eller en person i en supportfunktion.

3. Hæng inspirerende citater op i din opgang eller andre offentlige steder. Måske inspirerer det en, til at turde noget nyt?

4. Giv mindst 5 komplimenter til andre på en dag. Selvfølgelige oprigtige komplimenter.

5. Gør noget for dig selv, et lækkert varmt bad? Et eller andet, som gør dig glad. Når man selv er glad, er det 100 gange lettere og sprede glæde til andre!

-x-

Five tips for spreading joy!

This is just a little post with a few tips on how to spread some joy everyday! We all need a little nice gesture from time to time, so you need to start today!

1. Writing a letter and sending it by mail. It does not have to be a novel, just some nice words. Alternative: write little notes! 
2. Remember to smile. Send a smile to people – not only to those you already know. 
3. Put up inspiring quotes and hang them in public places. 
4. Give at least five genuine compliments to others in a day. 
5. Do something to please yourself. Maybe draw a hot bath? If you are happy its much easier to spread joy! 

blog Inspiration photography

70s moodboard

På søndag skal jeg skyde billeder med en sød model og en dygtig make up artist! Jeg besluttede mig for, at jeg gerne ville lave et fedt 70s photoshoot. Make-up artisten var heldigvis også vild med idéen. Vi har lånt noget tøj fra en genbrug, og jeg skal ned på torsdag og låne mere i en fin vintage butik her i Herning. Vi har fået lov til at låne en lille 70’er villa, som står til salg.. Minus møbler, så må lige finde ud af noget! Men jeg glæder mig så meget. Jeg tror det bliver sådan en hyggelig dag – og glæder mig til at lave nogle billeder bare for min egen skyld. Så her får i et lille indblik i idéen – og så deler jeg selvfølgelig billederne med jer, når de er skudt!

-x-
On Sunday I have a 70s shoot planned with a nice red-haired model and a talented make-up artist. We have borrowed clothes from a vintage store and we borrowing a little 70s house, which is for sale. I can’t wait!!