Category Archives: illustration

blog illustration

I made funny bathroom posters!

Mock-up – Poster

Mock-up – Poster

Mock-up – Poster

Jeg fik sat en A3 ramme op horisontalt i går for at dække over nogle grimme fliser på badeværelset, genial billig løsning. (Vi har nogle dejlige retro palme mosaikker på badeværelset, altså ikke retro på den fede måde)

Nu mangler jeg bare liiiige at sætte noget i den. Jeg satte mig for i går at lave nogle sjove posters til toilettet. Jeg synes selv, at jeg er ret så sjov, haha. Hvis folk har lyst kan jeg lave et download link til jer.

Hvilken skal jeg vælge? Jeg er overvejer virkelig den øverste eller måske rainbow & unicorns.. Hmm.. Store beslutninger.. Tror jeg printer dem alle 3 og ser, hvad der set bedst ud i rummet.

Go’ mandag!

xx,
Nina

blog illustration

wise words #4

wisewords_4_A3

Save A3 size and print

Så kommer nr. 4 i serien af inspirerende citater på en download-venlig poster. Den er lavet til a3, men kan også nemt printes til a4. Det skal ses som inspirerende citater med et glimt i øjet. Man ser dælme altid så grim ud på de pasbilleder, jeg ligner i hvert fald en lort, det havde lige regnet inden, jeg skulle have taget mit..

xx, Nina

-x-

Ello, so I’ve made some posters for you guys and here is the 4th poster, because nobody looks like their stupid passport foto! They are quirky inspirational quotes ready to print for a3 size, but can easily be printed in a4 as well. I hope you like them.

blog illustration

wise words #2

wisewords_2_A3

save and print a3 here

Så kommer nr. 2 poster i den nye serie af inspirerende citater på en download-venlig poster. Den er lavet til a3, men kan også nemt printes til a4. Det skal ses som inspirerende citater med et glimt i øjet – lidt sjove, ikke alt for seriøse.

Ha’ en skøn dag!

xx, Nina

-x-

Ello, so I’ve made some posters for you guys, here is the second poster. They are quirky inspirational quotes ready to print for a3 size, but can easily be printed in a4 as well. I hope you like them.

blog illustration life

Wise words #1

wisewords_1_A3

Save A3 size and print

‘ello, så begynder jeg med et nyt tiltag på bloggen. Inspirerende citater på en download-venlig poster. Den er lavet til a3, men kan også nemt printes til a4. Det skal ses som inspirerende citater med et glimt i øjet.

Ha’ en skøn dag!

xx, Nina

-x-

Ello, so I’ve made some posters for you guys. They are quirky inspirational quotes ready to print for a3 size, but can easily be printed in a4 as well. I hope you like them.

blog illustration life typotorsdag

typografiske torsdag 14 – freebie

tomockup

 

Download: a4 a3 

Der var vist nogen, som glemte typografiske torsdag sidste uge, ups, men 13 uger uden fejl er det også meget godt.. Jeg har dog en gratis plakat i denne uge. Den er meget simpel med et “2-tal”, skåret på en lidt sjov måde. Minimalistisk cool, var var jeg gik efter, haha. Jeg håber I kan lide den!

Husk #typotorsdag er hashtagget (som aldrig er blevet til noget), men jeg prøver ihærdigt..

For tidligere plakater: typografisk torsdag

 

posterr

Jeanette sendte mig dette billede af hendes escape poster!

xx, Nina


This week’s poster is very minimalistic with the number two cut in a funky way! I hope you like the poster! For other free print-it-yourself posters click here typoposters

blog illustration Inspiration life typotorsdag

Typografiske torsdag 13

ifnotnotmockup

Download: A4A3

Denne uges print-selv (typografiske) plakat er lidt wacky i faverne, men tænkte, at nu havde der været en del sort hvid – eller neutrale farver, så måtte der godt komme lidt spacey plakat! Jeg håber I kan lide den. Citatet “If not now, when?” er jeg ret vild med! Kan I lide den?

Jeg skal i aften ind og se Hunger Games Mocking Jay part 1 – og glæder mig helt vildt! Jeg tror den er SÅ god! Skal I ind og se den?? Eller har I set den? Soundtracket er i hvert fald allerede på repeat hjemme hos mig.

Husk #typotorsdag er hashtagget (som aldrig er blevet til noget), men jeg prøver ihærdigt..

For tidligere plakater: typografisk torsdag

-x-

This week’s poster is kinds crazy! Just a little. I like the quote; if not now, when? It is annoyingly motivating! I hope you like the poster! For other free print-it-yourself posters click here typoposters

blog illustration Inspiration typotorsdag

Typografiske torsdag 12

escape-mockupDownload: A3 VERSIONA4 VERSION

Denne uges plakat kommer ret sent på torsdagen, beklager. Normalt plejer jeg, at se om jeg har tid i weekenden til at lave plakaten – så den er klar til torsdag. Det fik jeg så ikke gjort, så har lige skulle sidde og lave en plakat – og det tager jo ikke bare 5minutter.

Denne gang er det måske ikke såå meget typografi, men plakaten hedder “Escape”. Kørt i et tone-i-tone look med grøn marmor og trekants-grafik. Jeg håber I kan lide den!

Husk hastag #typotorsdag, hvis I skulle få lyst til at printe billedet og poste det på evt. instagram.

For tidligere plakater: typografisk torsdag

-x-

Here is this week’s poster called “Escape”, I hope you liked it. I sat and listened to nice music and a good cup of tea while making this. Enjoy! Remember to hashtag #typotorsdag if you use it instagram. Have a great evening. xx, nina

blog illustration life photography

Miss Anne

blog

 

I dag havde jeg besøg af smukke Anne Lohmann, som har det mest fantastiske ansigt.. Som I kan se, har jeg ikke fået udvalgt så meget fullbody, endnu, da jeg blev så draget af hendes smukke ansigt. Er hun ikke smuk? Det var godt nok varmt at skyde udenfor kl 13, phew. Min kæreste var så sød og assistere med lys i dag, så måtte bestikke ham med en is, da det virkelig var varmt og stå midt i solen og skygge for modellen på nogle af billederne, haha, stakkels ham!

-x-

Today I had Anne Lohmann over to shoot some pictures. Isn’t she stunning? I kept shooting headshots and forgot to edit some body shots because I just kept preferring the pictures with a face focus. 

 

apartment blog illustration life

typen med internet og ny lejlighed

nylejlighed

 

Så er vi lige så stille ved at være faldet på plads i den nye lejlighed. Bevares, der står stadig 2-3 flyttekasser endnu, men meget er faktisk allerede oppe. Dog, drømmer jeg om mange nye møbler, men budgettet skal vist også lige sige go for det. Jeg har været uden internet siden i lørdags og det har været lidt irriterende, internetnarkoman-nina, jovist jeg har 3g, men har brugt hele min månedsforbrug, så nu er det super slow, so hallelujah for vores net nu er sat til. Så min instagram (@hoffgrapher) er blevet spammet med overstående billeder af lejligheden. Jeg skal nok tage nogle ordenlige billeder i stedet for det her iphone shiat. Go’ torsdag!

-x- 

Yay we moved in and now have internet! I have been busy on my instagram @hoffgrapher with pictures instead of the blog. I’m gonna shot some proper pictures of the apartment soon. Love, Nina.

blog illustration life shopping

You are all I need underneath the tree

 

 

 

choopin

1) 5 preview trøje 2) Calvin Klein sæt 3) DAY Birger et Mikkelsen Taske 4) Duftlys 5) Makeup pung

Nu kommer der lidt flere ønsker på bloggen. Jeg har længe ønsket mig et godt duftlys, fordi jeg synes duftlys er så hyggelige! Jeg må indrømme, at jeg ikke har duftet lige denne udgave fra DAY, men har I nogle gode duftlys at anbefale?

Derudover mangler jeg et lækkert sæt undertøj i blonde og en makeup pung. Her er 5 bud på mine juleønsker i år, som alle er fundet hos den danske webshop Choopin. Webshoppen har også en fysisk butik i Charlottenlund, som har eksisteret i 25år. Webshoppen har lækre feminine kvalitetsvarer, og det kan vi jo lide. Choopin har både blog og er på alle sociale medier, så jeg synes at I skal tjekke shoppen ud, og se om der er noget I kan lide.

// Here are a few wishes for Christmas from the danish shop called Choopin.dk. They have a nice shop that sells feminine quality clothes and accessories, which we like, right?  I wold really like a nice scented candle, do you have some good brands to recommend? I also really need a new lingerie set! Maybe that should be my christmas wish for my boyfriend!

Indlægget er lavet i samarbejde med choopin.dk