Category Archives: beauty

beauty blog life

TESTING: Eco Masters Dermaroller

testing1

Jeg har fået lov til at prøve og teste Eco Masters Dermaroller. Jeg har set billeder af disse dermarollers flere steder og læst flere gode oplevelser med dem, så da jeg fik muligheden for at teste sådan en, sagde jeg pænt ja tak.

Dermarolleren er et middel til behandling af bumser og akne, som er designet til at reducere arvæv, tegn på alderdom, strækmærker og solskader. Den forstærker blodcirkulationen og dermed gør at huden hurtigere kan reparere sig selv naturligt. Jeg har døjet med uren hud lige siden jeg blev teenager. Nu er jeg 23 og ved at være godt træt af det. Jeg er begyndt at drikke meget mere vand, hvilket har gjort vidundere for min hud, men der skal vist mere til.

Jeg har testet dette produkt denne uge, og synes så småt jeg kan begynde og se ændringer i huden. Måden man bruger dermarolleren på er, at man forsigtigt ruller den over huden 4 gange vertikalt, 4 gange horisontalt, 4 gang diagonalt til venstre og 4 gange diagonalt til højre. Det kan godt mærkes, bevares det er små nåle, så det kan godt stikke.  Jeg glæder mig til at se forskellen efter 1 måned, da jeg allerede nu kan se en forskel på min hage, som kan være ramt til tider.

 

Produktet er fra Shytobuy.dk, som er en webshop, der specialisere sig i behandlingsmetoder som kan være pinlige eller et følsomt emne. Jeg synes det er helt genialt. Der er da ikke noget mere frygteligt, end at skulle gå til en kasse med et produkt man synes er pinligt. Jeg havde engang et graviditets-scare, og synes det var død pinligt at gå ned og købe sådan en test. Eller er det bare mig?

Et tip er, at handle ind i butikker med selv tjek ud – ellers kan man handle på denne webshop.

Glædelig pinlig shopping!
xx,
Nina

*Produktet er sponsoreret af shytobuy.dk 

testing2

testing3

beauty Inspiration

Put some color on your walls


Om en måned står vi med nøglen til vores hus. Det bliver så spændende!

Jeg overvejer meget stærkt, at male nogle af væggene i en farve, men hvilken farve? Jeg er fuldstændig forelsket i det grønne farve sammen med det helt sarte dusede lyserøde udtryk. Jeg synes virkelig også det ser lækkert ud, når det er tone i tone. Blå sofa, anden tone blå væg.

Vi har købt en lysegrå sofa lidt i farven, som sofaen på sidste billede. Det er også lækkert med grå, men jeg er virkelig vild med en duset grøn. Det er virkelig også lækkert, når der er struktur i malingen, som på billedet i soveværelset med med den runde lampe. Jeg tænker, at jeg må vente og se, hvordan det hele bliver indrettet inden jeg 100% beslutter mig for en farve.

Hvad synes I er lækrest?

xx,
Nina

beauty blog food

ICEDCOFFEEEEEE

IMG_6788

IMG_6790

Når vejret er godt får jeg ikke drukket særlig meget kaffe. Men frygt ej kære krop, du kan stadig få koffein. Jeg elsker og lave denne simple iskaffe.

Den består af: 
(CIRKA MÅL, jeg hælder bare I, som det passer mig)
2 frosne bananer (evt. friske, så skal der bare flere isterninger i).
2 store glas kaffe
2 glas mandelmælk (du kan også bruge skummetmælk osv)

Tilføj evt nogle isterninger efterfølgende, og en nem hurtig iskaffe er klar til dig. Stil evt. resterne på køl, hvis du ligesom mig altid kommer til at lave kæmpe mængder..

Jeg beklager det grimme sugerør, jeg havde ikke flere “Instagram-venlige” sugerør, så det blev de gamle stribede. #firstworldproblems..

Neglelakken er fra OPI og hedder Barefoot in Barcelona, en skøn neglelak, jeg fuldstændig havde glemt, jeg ejede. #firstworldproblems.. 

Hav en skøn onsdag!

 

beauty blog life

quick braid updo

hairstyle

_DSC4040
E
n hurtigt løs fletning fra den ene side. Jeg er ingen flette ekspert, men jeg øver mig og lavede denne på fem minutter, hvilket også gør den fik et lidt sjusket look, men det synes jeg også er ret fedt.

Jeg lavede en meget drastisk sideskilning, og derefter flettede jeg mig fra siden med mindst hår hen mod den anden.  Giver det mening? Jeg bukkede enden på fletningen ind under med en hårnål. Jeg ved ikke om I overhovedet er interesseret i små hårlooks, men her får I en, også selvom I ikke gider.. Haha.

xx, Nina

-x-

I created this hairstyle in five minutes. I’m practicing my braiding skills. This one was very quick so it looks kinda sloppy, but I think it has a casual vibe to it. I parted my hair to the left and flipped the other hair to the right and braided from left (side with less hair) to right. I tied of the braid with a rubberband and then hid it with a bobbypin. 

beauty life mixed

What’s in my bag?

whatsinmybag

Jeg synes altid, det er lidt spændende og se, hvad andre folk har I deres håndtasker – nysgerrighed længe leve.

Tasken er fra Michael Kors i modellen SELMA.
Jeg er typen, som virkelig roder I mine tasker, som I VIRKELIG roder.. Men min lille nye Selma er heldigvis ikke så rodet, endnu.. Det er også  slemmest med mine store tasker.

whatsinmybag2

Som regel har jeg min telefon, headset, pung, nøgler, håndcreme, læbestift og en body mist, herudover solbriller, hvis vejret er godt. Jeg elsker & other stories for deres små håndcreme, og de små body mists, de er perfekt at have med on-the-go. Tasken er perfekt diverse shoppingture og daglig brug.  Hvad har I i jeres taske?

-x-

I love to see these “what’s in my handbag” posts, because I’m crazy curious like that. So I thought I’d share what’s in my handbag. My bag is from Michael Kors the SELMA model. I just got it two weeks ago and it has the perfect size for everyday use. Normally, I just got my wallet, phone, headset, lipstick, pencil in my bag. Also I love & other stories small body mist, perfect for an all day geat smell. Also, sunglasses, since its suppose to be sunny soon.. What do you have in your bag?

beauty blog life

that hair

pixelss

Sådan så mit hår ud lige efter jeg var til frisør i Dubai. Som en normal familie satte vi 2-3 speedlights op og skød nogle portrætter, pretty normal huh? Ej, det var faktisk fordi, min far gerne ville have nogle billeder af hans fire børn. Jeg skød dem sammen med min far – og nu har jeg lige siddet og haft dem gennem PS.

Jeg har flere billeder fra Dubai, selvfølgelig.. Tiden går virkelig stærkt pt. Jeg har ikke engang delt mine oplevelser fra smukke Dublin. Så indtil nu får I bare et sølle portræt af mig. Altså. stakkels jer. God fredag i morgen!

MØØS.

beauty blog

that hair: dilemma

 

 

Jeg er i hår dilemma. Jeg burde nok begynde og få farvet high lights og stille og roligt få en mere naturlig farve, som billede nr. 2, nu jeg gerne vil have langt hår. Men pt. har jeg allermest lyst til at få  lavet noget vildt, som det her:

 

 

Men, det bliver nok det kedelige valg.. Jeg poster et billede, når jeg har fået det klippet og farvet i løbet af ugen.

beauty blog

new in: a little beauty supply never hurt nobody

beautynew

newbeauty2

 

Other stories havde gratis fragt for lidt siden, så slog jeg straks til for at få nogle beauty produkter hjem. Jeg elsker deres emballage – og er besat af Fig Fiction. Jeg har også købt en håndcreme, men den ligger i skuffen på mit arbejde. Det sidste stykke tid har solen vist sig – og man kom jo helt i forårstemning, det gjorde mit behov for lyse forårsnegle neglelakker også. Den grønne hedder “MOJITO” og er fra Sally Hansen, den er så fin, jeg havde den på i denne post. Den korale hedder  Epinglé Coral og er fra Other Stories – også super fint til forårsvejret. Har I en favorit duft fra Other stories ligesom mig?

 

-x-

Other Stories had free shipping the other day so I hurried to put my favorit scent in the basket: Fig fiction. I also have the hand balm, but it at my desk at my office. I love their packaging, it is so beautiful. Do you have a favourite scent from Other stories? I bought some spring and cheerful nail polishes. One from Sally Hansen called MOJITO and one from Other stories called EPINGLÉ CORAL. 

beauty blog life

red lips, stripes and hair everywhere

stripes4

stripess

stripess01

stripess3

 

Jeg er vild med den klassiske kombination af monochrome striber og de røde læber. Jeg købte i sidste weekend denne top, som er en lav turtleneck med striper fra only. Den var vildt billig, men stadig ret lækker. Læbestiften er den klassiske Red Door fra Elizabeth Arden. Jeg skal blive bedre til, at bruge læbestift i hverdagen. Det er synd jeg har så mange, som sjældent bliver brugt. Så står de jo bare der triste på badeværelset og venter. Stakkels læbestifter, ik? Får I brugt læbestift i hverdagen?

-x- 
I love the classic combo of stripes and red lips. I just think its a safe all-time look. I’m a little Marilyn Monroe wannabe in the first picture, haha. 

beauty blog life

New in: Young blood eyeshadow

 

 

 

youngblood6
youngblood

youngblood2

youngblood3 youngblood4

youngblood5

Jeg var inde i en af de lokale Matas forretninger i dag, I ved, bare lige for at kigge.Så fandt jeg en bunke Youngblood makeup på tilbud.

Jeg faldt pladask for denne ETERNITY eyeshadow quad. 200kr – og det havde jeg jo lige et gavekort på, skæbnen! Perfekt til alle formål, hverdag – fest. Jeg lagde en hurtig make up med øjenskyggen og den virker rigtig lækker. Jeg glæder mig til at prøve den mere.

Så her er mit “youngblood” look. På neglene har jeg OPI’s Barefoot in Barcelona. Trøjen er fra ONLY.
Jeg vil gå ind og slappe af inden dagen i morgen står på arbejde i Brande igen. Hvem holder i grunden fri? Haha. Til gengæld skal jeg besøge en sød veninde og hendes kæreste i morgen aften med kæresten, det skal nok blive super hyggeligt. Go’ weekend!

-x-

I found this Youngblood eyeshadow quad on sale in a store – its so versatile I just needed to have it! So I did a quick look and here is my result. I’m wearing a top from ONLY and Barefoot in Barcelona from OPI on the nails!