FINALLY, got the housekeys!

img_9328
img_9290
img_9317
img_9335
img_9336
img_9337
img_9338
img_9339Endelig kom dagen, hvor vi overtog vores lille hus. Vi fik nøglerne i lørdags, og så stod den ellers på at samle vores nye møbler. Vi havde familie i huset, og alle hjalp med at få sat lys op og samlet uendeligt mange ting. Så fik vi flyttepizza, det virker som noget, man bare skal have.

Vi havde begge taget hele ugen fri. Vi havde hyret flyttemænd, da vi ikke kunne overskue tanken om at flytte ned fra 3.sal. Det har været den bedste beslutning, nogensinde. Det tog 3 timer, så var alt flyttet ind i det nye hus.

Hele ugen har stået på at på pakket ud, samle møbler, få hjælp af sød familie og hygge. Nu, fredag, har vi endelig pakket alle flyttekasser ud. Vi mangler at få gjort lidt ting, men ellers begynder det sgu’ at ligne noget. Jeg har samlet lidt billeder ovenover.

Ludwig har synes, at det hele var en anelse forstyrrende, men jeg er sikker på, at han kommer til at elske at bo på jorden. Han er vild med at ligge i de nye vinduer – og har allerede væltet den første potte. #catownerlife

Jeg vil nyde min sidste fridag med noget shopping til huset. Go’ weekend.
xx, Nina
-x-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *