I made funny bathroom posters!

Mock-up – Poster

Mock-up – Poster

Mock-up – Poster

Jeg fik sat en A3 ramme op horisontalt i går for at dække over nogle grimme fliser på badeværelset, genial billig løsning. (Vi har nogle dejlige retro palme mosaikker på badeværelset, altså ikke retro på den fede måde)

Nu mangler jeg bare liiiige at sætte noget i den. Jeg satte mig for i går at lave nogle sjove posters til toilettet. Jeg synes selv, at jeg er ret så sjov, haha. Hvis folk har lyst kan jeg lave et download link til jer.

Hvilken skal jeg vælge? Jeg er overvejer virkelig den øverste eller måske rainbow & unicorns.. Hmm.. Store beslutninger.. Tror jeg printer dem alle 3 og ser, hvad der set bedst ud i rummet.

Go’ mandag!

xx,
Nina

One comment

  • Rikke
    2016/10/10 - 10:19 | Permalink

    Kan jeg også få en? ?? den er altså virkelig fin ??

    Tile junkie laver klistermærker til fliser. De er også fede hvis du skal ha dækket mange palmer ?

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *