Det, vi taler om

24syv_detvitalerom_hires_widecrop

_dsc1020-copy

 

En af mine favorit ting at lave i weekenden er at lytte til “Det, vi taler om“, mens jeg laver noget på kontoret, i stuen eller lignende. Jeg elsker det program. Hvis I ikke allerede kender til det, er det et radioprogram, der kører hver fredag på radio24syv. De kalder selv programmet “Danmarks bedste sladdermagasin”, og jeg synes det er fantastisk underholdende. Man bliver både informeret om ugens begivenheder og få en masse sjove inputs og holdninger til dem.

Det har fået lidt kritik for ikke at gå i dybden, men det er et sladdermagasin ikke deadline eller lignende. Vi har opsagt vores TV, så jeg får ikke altid fulgt med I, hvad der sker på TV, så er det dejligt bl.a. at lytte til denne podcast. Der er spændende mennesker med som medværter, der byder ind med deres holdninger, hvori de ofte langtfra er enige om emnerne. Jeg elsker det!

Hvis I ligesom mig elsker lidt sjov sladder og blive underholdt, så prøv og lyt til et af programmerne. I dag lyttede min kæreste og jeg til det, mens vi kørte hjem til hans familie, deeeejlig køretur.

Ha’ en skøn weekend.

XX,
Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *